Lehkonen tavoittelemaan Ruotsin mestaruutta - Frölunda murskavoitolla SHL-finaaleihin

SHL / Uutinen
Frölunda murskasi Luulajan sarjan kuudennessa pelissä.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
SHL:n ensimmäinen finalisti selvisi tiistai-iltana, kun göteborgilainen Frölunda haki murskavoiton Luulajasta.

SHL:n ensimmäinen finalisti selvisi murskalukemiin päättyneen ottelun jälkeen. Tasaisen alun jälkeen kotijoukkue Luulaja putosi kelkasta ottelun puolivälin jälkeen, ja loppulukemiksi kirjattiin 2-8 göteborgilaisten eduksi. 

Liigastakin tuttu Ryan Lasch oli jälleen pelipäällä: mies teki Frölundan 5-1 ja 6-1-maalit päätöserän alussa ja lopetti samalla lopullisesti Luulajan pyristelyt. Toinen kahden maalin mies oli joukkueen apukapteeni Nicklas Lasu

Suomalaisista kannujahtia jatkaa hyvän kauden pelannut Artturi Lehkonen, ja myös nuori Kristian Vesalainen sai pudotuspelien alussa peliaikaa Frölundassa. Luulajan Ilari Melartin, Lennart Petrellin ja Toni Rajalan kohtaloksi jäi jäädä ulos finaaleista.

Frölundan finaalivastustaja selviää keskiviikkona Suomen aikaa kello 20.30 alkavassa ottelussa, kun Växjö Lakers matkustaa Skellefteån vieraaksi. Kuudetta peräkkäistä finaalipaikkaa jahtaava Skellefteå oli sekunnin päässä finaalipaikasta jo viime ottelussa, mutta Växjö tasoitti ottelun ajassa 59.59 ja otti lopulta voiton jatkoerässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle