TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

Laurilan ura jatkuu Saksassa

Muut Sarjat / Uutinen
Laurila edusti viime kaudella Pelicansia.
Kuva © Riku Laukkanen - www.facebook.com/R1kuExposures
Puolustaja Henri Laurila on tehnyt sopimuksen Saksan DEL2-sarjaa pelaavan EC Bad Nauheimin kanssa.

Alkukauden ilman työnantajaa ollut puolustaja Henri Laurila on solminut sopimuksen EC Bad Nauheimin kanssa. Saksalaisseura tarvitsi kipeästi vahvistusta takalinjoilleen, sillä joukkueen ruotsalaispuolustaja Joel Johansson joutui sivuun loukkaantumisen vuoksi.

− Henri on erittäin kokenut pelaaja, jolla on liki 600 ottelun kokemus Suomen pääsarjasta. Hänellä on hyvä laukaus ja hän pystyy myös kovaan peliin. Uskomme, että hän pystyy auttamaan meitä ja olemme iloisia, että sopimus syntyi näin nopeasti, kommentoi seuran päävalmentaja Petri Kujala.

Lahtelaislähtöinen Laurila on pelannut urallaan 580 Liiga-ottelua Pelicansin, Ilveksen, Bluesin ja KalPan väreissä. Ulkomaan kokemuksia 35-vuotiaalle puolustajalle on aiemmin kertynyt Ruotsin SHL:stä sekä Italian pääsarjasta, jossa hän vietti kaksi kautta.

Laurila ei ole myöskään joukkueen ainut suomalaisedustaja, sillä hänen lisäkseen joukkuetta edustaa maalivahti Mikko Rämö. Lisäksi joukkueessa pelaa Suomessa KooKoossa kauden ajan kiekkoillut hyökkääjä Nick Dineen.

» Lähetä palautetta toimitukselle