JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Lauri Lahesalu palaa Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Virolaispuolustaja Lauri Lahesalu, 26, palaa Kajaanin Hokkiin vuoden tauon jälkeen. Tanskalaisseura Odense IK:sta Suomeen palaava 183-senttinen ja 86-kiloinen Lahesalu kiekkoilee linnapaidassa kuukauden kerrallaan.

Lahesalu on kiekkoillut Kajaanissa myös kausilla 2002-03 ja 2003-04. Hokin tulokaskaudella virolaispuolustaja pelasi joukkueessa pudotuspelit mukaan lukien 47 ottelua ja teki niissä viisi maalia ja antoi 24 maaliin johtanutta syöttöä.

Edellisellä Kajaanin kaudellaan selkävammasta kärsinyt Lahesalu pukeutui linnapaitaan vain 15 kertaa. Tuolloin Lahesalun sarakkeeseen merkattiin yksi maali ja seitsemän syöttöpistettä. Kauden alussa Lahesalu pukeutui myös Kärppien paitaan kuudessa SM-liigaottelussa ja miehestä tuli kautta aikojen toinen virolaiskiekkoilija liigatasolla.

- Lahesalu tulee Kajaaniin torstaina ja on mukana jo perjantain Sport-ottelussa. Emme empineet hetkeäkään kun kuulimme tästä mahdollisuudesta saada tuttu ja hyvä pelimies Kajaaniin. Lahesalun kanssa sopimus on kuukaudeksi kerrallaan, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kommentoi.

Viime kauden Lahesalu kiekkoili Tanskan pääsarjassa Odense Ishockeyklubin riveissä. Lahesalu kantoi OIK:n bulldoggipaitaa 32 ottelussa, joissa mies iski neljä maalia ja antoi kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Jäähyminuutteja Lahesalu keräsi 22 ja tehotilasto jäi kaksi osumaa plussan puolelle.

- On kuin oma poika palaisi. Lauri on paitsi ilo silmälle pelitaidoiltaan, hän on myös hieno ihminen ja urheilullisuus on yksi hänen hyveitään. Hän on hyvänä esimerkkinä myös omille junioreillemme, Hakkarainen jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös