BOS - BUF 0.00
CHI - SJS 2.00
WPG - TBL 2.00
VAN - EDM 5.00

Latvialaishyökkääjä Sprukts Hämeenlinnaan

LIIGA / Uutinen
Latvian maajoukkuepelaaja Janis Sprukts on Hämeenlinnan Pallokerhon uusin pelaajahankinta. Suomessa jo aiemminkin pelanneen laituri Spruktsin sopimus sisältää ensin kuukauden mittaisen koejakson.

Sprukts on ehtinyt tutustua oloihin kotimaisissa kiekkosarjoissamme. Nuori hyökkääjä pelasi Rauman Lukon A-junioreissa kahden kauden ajan, päästen kokeilemaan liigavauhtia teini-ikäisenä yhdeksän ottelun verran. Sen lisäksi jykevä hyökkääjä pelasi myös osan yhtä kautta Sportin riveissä Mestistä.

23-vuotias Sprukts on varsin isokokoinen ja suoraviivainen hyökkääjä, joka esitti erittäin vakuuttavia otteita viime kevään MM-kisoissa Latvian maajoukkuepaidassa. Lupaava hyökkääjä on Floridan varaus kesältä 2000, ja oli Moskovan Dynamon pelaajalistoilla ennen siirtymistään HPK:n ritaripaitaan.

Hyökkääjän sopimus on tehty yhden vuoden mittaiseksi, mutta Sprukts näyttää ensin taitojaan kuukauden mittaisella try-outilla. Latvialaisen hankinnan jälkeen HPK:n ulkomaalaiskiintiössä on tilaa vielä yhdelle pelimiehelle.

lähde: Hämeen Sanomat

» Lähetä palautetta toimitukselle