JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Lassila LeKiin, Eskelinen Kerhoon

LIIGA, MESTIS / Uutinen
HPK-vahti Teemu Lassila siirtyy Lempäälään. Lainapesti Mestiksessä kattaa tämän viikon ottelut. KooKoossa hyökännyt Ville Eskelinen täydentää puolestaan HPK:n rivejä.

Lassila on LeKin mukana loppuviikon. Lempääläläiset kohtaavat keskiviikkona kotonaan Vaasan Sportin ja matkaavat lauantaiksi Vantaalle. Ykkösvahti Juho Santanen on torjunut vakuuttavasti sarjanousijan maalilla, mutta hänelle on haettu lepoaikaa liigalainojen avulla jo aiemmin tänä syksynä. Lempäälässä ovat käväisseet pelaamassa ottelut myös Ässien Eero Kilpeläinen ja Ilveksen Pasi Häkkinen.

Ruotsista SM-liigaan palannut Lassila on pelannut tällä kaudella vain neljässä runkosarjaottelussa. 24-vuotiaan maalivahdin peliminuutit ovat jääneet tällä kaudella vähille, kun Andy Chiodo on torjunut lähes kaikissa otteluissa HPK-maalilla. Kerhon kakkosmaalivahdiksi tiistai-illan otteluun pukee Juha Toivonen.

HPK on kutsunut Ville Eskelisen täydentämään loukkaantumisten verottamaa hyökkäystään. HPK:n kanssa tryoutin jälkeen sopimuksen tänä syksynä solminut kookas hyökkääjä on pelannut alkukauden ajan Mestistä KooKoossa. Kookas kuopiolaiskasvatti on kerännyt 19 ottelustaan tehot 2+9 ja pelannut suurimman osan ajasta kouvolalaisten kakkoskentän keskellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle