TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Lasse Pirjetä HIFK:n riveihin(päivitetty)

LIIGA, NHL / Uutinen
Helsingin IFK:n uusin vahvistus julkaistiin heti tappiollisen Kärpät-ottelun jälkeen. Lasse Pirjetä pelaa IFK:n joukkueessa NHL:n työsulun ajan. Näin IFK sai joukkueeseensa kaivatun sentterin.

Lasse Pirjetä on IFK:n kannattajille tuttu mies, sillä Pirjetä pelasi IFK:n joukkueessa kausilla 1999-2001. SM-liigaa mies on tahkonnut TPS:ssä, Tapparassa ja Kärpissä. SM-liigassa Pirjetä on pelannut yhteensä 404 ottelua, joissa hän on merkkauttanut tehot 123+146=269.

-Joukkue on nyt valmis, nyt kun olemme saaneet Pirjetän signattua. Pirjetän pelaaminen selviää huomenna aamulla, kun Lasse harjoittelee ensimmäistä kertaa joukkueemme kanssa. Valmentajat päättävät miehen pelaamisesta, mutta Pirjetä pelaa joko lauantaina tai viimeistään ensi viikon tiistaina joukkueessamme, kertoi juuri tavoitettu HIFK:n toimitusjohtaja Pentti Matikainen.

NHL:ssä Pirjetä on pelannut Columbus Bluejacketseissa ja viime kaudella Pittsburgh Penguinseissa. Pirjetän myötä IFK sai kaipaamaansa vahvistusta sentteriosastolle.

- Meillä on ollut yhden sentterin paikka auki jo siitä asti, kun Santala päätti jäädä Pohjois-Amerikkaan, päävalmentaja Hannu Aravirta kertoi.

- Pirjetän agentti otti meihin yhteyttä ja olimme heti kiinnostuneita, kun tieto Tuomo Ruudun pitkästä sairaslomasta tuli.

» Lähetä palautetta toimitukselle