Laine vastaan McDavid - Jetsin ja Oilersin NHL-joukkueet huipentavat Perinneklassikon

NHL / Uutinen
Connor McDavid ja Oilers yrittävät venyttää voittoputkeaan Patrik Laineen Jetsin kustannuksella.
Kuva © Getty Images
Winnipegin Investors Group Fieldillä järjestettävä Heritage Classic -viikonloppu huipentuu sunnuntai-iltana Suomen aikaa Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin NHL-seurojen kohtaamiseen.

Winnipegissä järjestettävä Heritage Classic -viikonloppu huipentuu sunnuntai-iltana, kun Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin NHL-joukkueet kohtaavat Investors Group Fieldillä.

Läntisen konferenssin kolmantena majaileva Oilers pääsee otteluun hyvistä asetelmista, sillä joukkue on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhden. Oilers seilaa myös kahden ottelun voittoputkessa kukistettuaan torstaina St. Louis Bluesin 3-1. Joukkue on osoittanut tulivoimaansa iskemällä viiteen otteluun 20 maalia.

Kotijoukkue Jets löytyy tällä hetkellä konferenssin yhdeksänneltä sijalta. Joukkue on napannut viidestä ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa. Torstaina Jets kukisti Patrik Laineen hattutempun siivittämänä Toronto Maple Leafsin jatkoajalla 5-4.

Suomalaisille kiekkofaneille ottelu tarjoaa melkoisesti kiinnostavaa seurattavaa. Laine ja Jets joutuvat kovaan testiin, kun vastaan luistelevat Connor McDavid, Leon Draisaitl ja muut Oilersin nuoret tähdet. Jesse Puljujärven pelaaminen ottelussa on toistaiseksi vielä epävarmaa.

Oilersin ja Jetsin välinen ottelu alkaa sunnuntai-iltana kello 22 Suomen aikaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle