Laine ja Scheifele Jetsin sankareina

Kings ja Jets kävivät tiukan väännön pisteistä.
Mark Scheifele iski ratkaisun, kun Winnipeg Jets kukisti Los Angeles Kingsin voittolaukauskisan päätteeksi 3-2. Myös Patrik Laine onnistui omassa yrityksessään.

Ensimmäistä erää oli pelattu viisi minuuttia, kun Kings siirtyi ottelussa johtoon. Tanner Pearson iski 1-0-osuman Kingsille Teddy Purcellin syötöstä. Toisen syöttöpisteen maaliin kirjautti Trevor Lewis. Jets sai tilaisuutensa seitsemän minuuttia ennen erän loppua, kun Kyle Clifford taklasi Kyle Connoria viiden minuutin jäähyn arvoisesti. Reilun minuutin pakkopelin jälkeen Adam Lowry tasoitti pelin Nic Petanin esityöstä. Kaksi minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua Marko Dano siirsi Jetsin 2-1-johtoon Tobias Enströmin tarjoilusta.

Toisessa erässä heiluivat maaliverkkojen sijasta nyrkit. Kolme minuuttia ennen erän loppua Chris Thorburn kutsui Cliffordin tanssiin. Tappelun seurauksena molemmat lähtivät istumaan viiden minuutin jäähyä.

Kolmannen erän ainoasta maalista vastasi vierasjoukkue Kings. Jordan Nolan kiersi maalin ja tarjoili nappisyötön Tom Gilbertille, joka iski vieraat tasoihin. Erän lopussa Kings sai tilaisuutensa ratkaista peli, kun Mark Scheifele kampitti Devin Setoguchin. Maaleja ei kuitenkaan nähty ja ratkaisua haettiin jatkoajalta.

Jatkoajan lopulla Kings pääsi jälleen ylivoimalle, kun Patrik Laine kampitti Alec Martinezin. Jetsin maali kuitenkin pysyi puhtaana ja ratkaisu siirtyi voittolaukauskisaan.

Jets ratkaisi lopulta pelin itselleen, kun Scheifele ja Laine onnistuivat omissa yrityksissään. Kingsin ainoa onnistuja voittolaukauskisassa oli Dwight King.