TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Lainamiehet jatkavat KooKoossa tämän viikon, Makkonen koko kauden

MESTIS / Uutinen
KooKoo on solminut keskushyökkääjä Jussi-Mikko Makkosen kanssa loppukauden kestävän sopimuksen. Pelicans-vahti Jaakko Suomalainen ja SaiPa-hyökkääjä Mikko Silvennoinen puolestaan jatkavat Kouvolassa tämän viikon ajan. Uusimpana kouvolalaisena sairastuvalle on joutunut Niko Kantelinen.

Viiden ottelun mittaisella koeajalla ollut Jussi-Mikko Makkonen, 21, jatkaa Kouvolassa kauden loppuun. Ykköskentän keskushyökkääjänä pelannut lahtelainen keräsi näyttöotteluistaan pisteet 1+3 ja jäi tehotilastossa kaksi maalia plussan puolelle. Pelicansissa pelannut Makkonen aloitti kautensa Suomi-sarjan Heinolan Kiekossa. Hän käväisi pelaamassa Mestistä KooKoon riveissä jo viime kaudella.

Maalivahti Jaakko Suomalainen ja hyökkääjä Mikko Silvennoinen puolestaan vahvistavat KooKoota ainakin tämän viikon kahden ottelun ajan. Kouvolasta Lahteen täksi kaudeksi siirtynyt Suomalainen torjui oranssipaitojen maalilla jo viime perjantaina Kirkkonummella. 26-vuotias maalivahti palkittiin viime kaudella Mestiksen parhaana maalivahtina. 20-vuotias Silvennoinen puolestaan edusti KooKoota viime viikon molemmissa otteluissa. Jokeritaustainen hyökkääjä on pelannut alkukauden aikana SaiPassa niin SM-liigaa kuin nuorten SM-sarjaakin. Hän teki KooKoolle maalin heti ensimmäisessä Mestis-ottelussaan.

KooKoo on kaivannut pelaaja-apuja loukkaantumistilanteensa johdosta. Keskushyökkääjä Janne Jaakkolan kausi päättyi jo alkukierrosten jälkeen ja nyt myös vauhtilaituri Niko Kanteliselle on luvassa pakkolepoa. Ottelussa Jukureita vastaan polvensa sisäsiteen loukanneen Kantelisen arvioidaan olevan sivussa muutamia viikkoja. Selkävaivoista kärsineen kapteeni Tatu Katteluksen sen sijaan on tarkoitus palata kaukaloon torstaina, kun KooKoo isännöi sarjajumbo Jokipoikia.

» Lähetä palautetta toimitukselle