Lainakuusikko lohipaitaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaa täydensi harvahkoa kokoonpanoaan Mestis-kauden kynnyksellä. Lohipaitaan liittyy reilun kentällisen verran uusia lainamiehiä HIFK:sta sekä Jokereista.

Vantaalaisten tuoreita lainapelaajia ovat Jokereista siirtyvät puolustaja Nico Manelius sekä hyökkääjät Henrik Koivisto ja Jani-Petteri Helenius. HIFK:sta naapurikaupungin puolelle suuntaavat puolestaan puolustaja Rony Ahonen sekä hyökkääjät Robert Nyholm ja Teemu Tallberg.

Koko sekstetin lainapestit ovat voimassa toistaiseksi. Jo entuudestaan lainamiehinä vantaalaisvahvuudessa ovat kiekkoilleet Jokereiden maalivahti Jani Kautto sekä hyökkääjä Tomi Pallassalo.

Ahoselle, Nyholmille ja Tallbergille lohipaita on tuttu jo aiempien kausien lainapesteiltä. Maneliukselle, Koivistolle ja Heleniukselle Mestis tarjoaa puolestaan uusia kokemuksia. Kiekko-Vantaan kausi käynnistyy keskiviikkona 15.9. kotiottelulla Mikkelin Jukureita vastaan.

Sen sijaan lohipaitojen mukana try-outilla ollut hyökkääjä Antti Hujala on jo palannut takaisin Imatran Ketterän pelaajavahvuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle