Laamanen ja Joensuu SM-liigan joulukuun palkitut

LIIGA / Uutinen
Kärppien Jukka-Pekka Laamanen on valittu SM-liigan joulukuun pelaajaksi. Kuukauden nuoren pelaajan tittelin puolestaan on saanut Ässien Jesse Joensuu.

Kuukauden pelaajaksi valittu Jukka-Pekka Laamanen teki joulukuun yhdeksässä pelissä puolustajalle kiitettävät tehot 3+5. Lisäksi hänen plusmiinussaldonsa oli +6.

Valintaraadin mukaan Laamasen kanssa tittelistä kisasivat tiukimmin Pelicansin Matias Loppi ja Kärppien Janne Pesonen. Laamanen palkitaan torstaina 3. tammikuuta Kärpät-JYP-ottelun yhteydessä.

SM-liigan kuluvaksi kaudeksi lanseeraaman kuukauden nuori pelaaja –palkinnon saajan valitsee jääkiekon ammattilaisista koottu asiantuntijaraati. Joulukuun palkittu pelaaja on Ässien Jesse Joensuu.

Joulukuun kahdeksassa ottelussa Joensuu tehtaili vakuuttavat 4+4 tehot. Raadin perusteluissa Joensuuta kehutaan selkeästi urallaan eteenpäin pyrkiväksi pelaajaksi, joka on kuluvalla kaudella oivaltanut omat vahvuutensa. Isokokoisena ja vahvana pelaajana hän taistelee tilanteet aina loppuun saakka, sekä osaa käyttää kokoaan hyväksi kiekon suojaamisessa

– Jesse Joensuu on vihdoin päässyt kaivattuun vireeseen ja on lunastamassa porilaisten suuria odotuksia. Jesse on saanut Ässissä ison roolin ja tätä kautta henkilökohtaisia onnistumisia, jotka ovat ruokkineet välillä kadoksissa ollutta itseluottamusta NHL Central Scoutingin Janne Vuorinen kertoo raadin perusteluissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle