TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Lämsä jatkaa TPS:n mukana - Spina sivussa arviolta viikon

LIIGA / Uutinen
Teemu Lämsä on kokoonpanossa myös Ässiä vastaan.
Kuva © Timo Savela
Mestis-lainaltaan TPS:n riveihin palannut Teemu Lämsä jatkaa TPS:n mukana. Samalla Dave Spinan toipumisajasta saatiin lisätietoa.

TUTOssa ja SaPKossa tällä kaudella lainalla pelanneen Teemu Lämsän piti alun perin pelata TPS:n riveissä vain viime viikon Lukko-otteluissa, mutta hyökkääjä jatkaa Palloseuran mukana toistaiseksi määrittelemättömän ajan.

Lämsä on kokoonpanossa myös torstaina, kun TPS isännöi Ässiä Turussa. 19-vuotias turkulainen pelaa joukkueen kolmosketjussa yhdessä Ilkka Pikkaraisen ja Ville-Vesa Vainiolan kanssa. Kahdessa pelaamassaan Lukko-ottelussa nuori hyökkääjä kirjautti tililleen yhden syöttöpisteen.

Lisäksi Dave Spinan toipumisajasta saatiin lisätietoa. TPS:n kotisivujen mukaan ylävartalovamma pitää yhdysvaltalaishyökkääjän sivussa mahdollisesti vielä viikon. Petteri Nummelin ja Julius Vähätalo puolestaan palaavat pelaavaan kokoonpanoon illan Ässät-ottelussa.

Sivussa kokoonpanosta ovat yhä Spinan tavoin Jani Forsström, Niklas Friman, Miro Keskitalo, Patrik Moisio, Otto Nieminen, Eric Perrin, Lauri Tukonen ja Patrik Virta.

» Lähetä palautetta toimitukselle