Lähteet: Anisimovin tulo MM-kisoihin peruuntui - Medvedeviä epäillään rattijuopumuksesta

MAAJOUKKUE / Uutinen
Artjom Anisimov tarvitsee leikkaushoitoa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Venäläislähteen mukaan Artjom Anisimov ei edustakaan Venäjää MM-kisoissa. Yhdysvaltalaisen NBC:n mukaan Jevgeni Medvedeviä epäillään rattijuopumuksesta.

Venäläislehti Sport-Expressin toimittaja Igor Eronko tviittasi, että Chicago Blackhawksin Artjom Anisimov tarvitsee leikkaushoitoa, eikä täten osallistu Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin. Jatkoaika uutisoi Anisimovin osallistumisesta eilen, mutta hänen tilanteestaan tuli uutta tietoa.

Florida Panthersin puolustaja Dmitri Kulikov puolestaan läpäissyt seuransa lääkärintarkastusta. Hänen osallistumisensa oli alun alkaen epävarmaa, mutta pakin terveydentila ei salli pelaamista Venäjän kotikisoissa. Asiasta kertoi venäläislehti Ria Novosti.

Philadelphia Flyersin puolustaja Jevgeni Medvedeviä epäillään pohjoisamerikkalaisen NBC:n mukaan rattijuopumuksesta. Medvedeviä kohtaan ei ole nostettu syytteitä, mutta epäilyjen myötä kokeneen venäläispakin pelaaminen MM-kisoissa on epävarmaa.

Venäjä pelaa kuudes toukokuuta alkavissa MM-kisoissa Pietarin A-lohkossa. Kulikovin ja Medvedevin tilanteista uutisoi Suomessa ensimmäisenä SuomiKiekko.

» Lähetä palautetta toimitukselle