Lähde: Šipatšov hakee ratkaisua tilanteelleen - paluu KHL:ään mahdollinen

NHL / Uutinen
Šipatšov oli mukana Golden Knightsin harjoitusotteluissa.
Kuva © Getty Images
Golden Knightsin hyökkääjä Vadim Šipatšov lähetettiin ennen kauden alkua AHL:ään. Venäläinen on lähteen mukaan nykyiseen tilanteeseensa erittäin tyytymätön, ja paluu KHL:ään on mahdollinen.

Vadim Šipatšovin tilanne Vegas Golden Knightsissa on kehkeytynyt varsin erikoiseksi. Organisaatio lähetti venäläishyökkääjän ennen kauden alkua AHL-joukkue Chicago Wolvesiin, eikä Šipatšov ole tilanteeseensa tyytyväinen, kertoo KHL-toimittaja Aivis Kalniņš‏.

Kalniņš‏in mukaan hyökkääjä on asettanut itselleen aikarajan, jota ennen hän haluaa olla NHL:ssä vakituisesti pelaava pelaaja. Muussa tapauksessa hän haluaa pelata tulevissa olympialaisissa ja palata takaisin SKA:han. Toimittaja kertoo myös, että Šipatšovin agentti etsii jo tilanteelle ratkaisua.

Golden Knights teki toukokuussa venäläisen kanssa kahden vuoden ja 9 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. 30-vuotias Šipatšov on pelannut SKA:ssa viimeiset neljä kautta voittaen joukkueessa kaksi mestaruutta.

NHL:n tulokasorganisaatio haluaa Kalniņš‏in mukaan pitää Šipatšovin, mutta venäläinen on nyt hankalassa välikädessä aiempien tehtyjen siirtojen seurauksena.

TSN:n toimittaja Darren Dreger puolestaan raportoi, että Šipatšovin agentti Petr Svoboda kiistää tilanteessa olevan ongelmaa. Svobodan mukaan Šipatšov ei halua palata takaisin kotimaahansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle