TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Kymmenen Hobey Baker Award -finalistia valittu - mukana Henrik Borgström

Muut Sarjat / Uutinen
Henrik Borgström on ollut NCAA:n parhaita hyökkääjiä tällä kaudella
Kuva © Getty Images
Hobey Baker Award myönnetään vuosittain Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:n parhaalle pelaajalle. Kymmenen finalistin joukkoon suomalaisväriä tuo Denverin yliopistossa huippukautta pelaava Henrik Borgström.

Kymmenen ehdokasta ovat kaikki eri kouluista, poislukien Northeasternin yliopisto, josta heitä on kaksi. Finalistien joukossa on peräti kolme maalivahtia, kun taas puolustajia mukana on vain yksi.

Kymmenen ehdokasta ovat:

Henrik Borgström, University of Denver

Ryan Donato, Harvard University

Adam Gaudette, Northeastern University

Dylan McLaughlin, Canisius College

Cale Morris, University of Notre Dame

Colton Point, Colgate University

Dylan Sikura, Northeastern University

C.J. Suess, Minnesota State University

Jimmy Schuldt, St. Cloud State University

Matthew Galajda, Cornell University

Borgström on ollut kuluneella kaudella Denverin yliopiston joukkueen tehokkain pelaaja tehden 49 tehopistettä 36 ottelussa. Hän sijoittui viidenneksi koko NCAA:n pistepörssissä.

Florida Panthers varasi Borgströmin kesän 2016 varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella. Kulunut kausi on ollut hänen toinen Denverissä.

Kymmenestä ehdokkaasta yksi on ensimmäisen vuoden, kaksi toisen vuoden, neljä kolmannen vuoden ja kaksi neljännen vuoden pelaajia.

Viime vuonna palkinnon voitti neljättä vuottaan Denverissä Borgströmin joukkuekaverina pelannut puolustaja Will Butcher.

Kymmenen ehdokkaan joukosta valitaan sarjan päävalmentajien ja fanien äänestyksen tuloksena kolme finalistia, jotka julkistetaan 29. maaliskuuta. Hobey Baker Awardin voittaja julkistetaan NCAA-kauden päättävän Frozen Four -turnauksen aikana 6. huhtikuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle