IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Kuuluvainen ja Rohtla Jukureihin

MESTIS / Uutinen
Jukurit ilmoitti hankkineensa riveihinsä vahvistusta, kun hyökkääjät Timo Kuuluvainen ja Jesse Rohtla siirtyvät Mikkeliin. Samalla seura kertoi solmineensa jatkosopimukset Tuomas Pylkkäsen ja Kalle Mäkisen kanssa.

Mikkelissä jo aiemmalta uraltaan tutuksi tullut Timo Kuuluvainen, 25, hyökkäsi päättyneellä kaudella peräti kolmen eri joukkueen riveissä. Raamikkaan laitahyökkääjän tilastoihin merkittiin 12 SM-liigaottelua Bluesin paidassa ilman tehopisteitä. Sen sijaan Mestiksen runkosarjassa rytisi yhteensä 22 (12+10) pisteen verran Kuuluvaisen edustettua niin Hokkia kuin KooKootakin. Kevään pudotuspelit lisäsivät miehen saldoa kahdella syöttöpisteellä viidessä kamppailussa.

– Timo on maalintekijä ja asenteeltaan erinomainen joukkuepelaaja, joka omalla tekemisellään sytyttää koko joukkueen. On hienoa saada toissa kauden kapteeni vahvistamaan joukkuettamme, tuumii Jukurien päävalmentaja Pekka Lipiäinen.

Kuuluvaisen tavoin päättyneellä kaudella reissumiehen elämää viettänyt 21-vuotias Jesse Rohtla siirtyy jukuripaitaan. Rohtla pelasi kahdeksan ottelun ja yhden syöttöpisteen verran SM-liigaa Pelicansin väreissä, kun taas Mestiksessä aika kului HeKin sotisovassa 29 ottelussa kertyneiden tehojen 6+13 kera.

– Jesse on hyvin liikkuva, peliä tekevä ja kovaa taklaava taitosentteri, toteaa Lipiäinen.

Ykkösketjun miehet vielä haussa

Edellä mainittujen sopimusten lisäksi Jukurit ilmoitti solmineensa jatkot puolustaja Tuomas Pylkkäsen, 21, ja hyökkääjä Kalle Mäkisen, 22, kanssa.

Mikkeliläisillä on näin ollen kasassa jo 19 pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2009-2010, mutta päävalmentaja Lipiäisen mukaan haussa on vielä muutama kovan luokan hankinta.

– Hankimme vielä ainakin yhden kovan keskushyökkääjän sekä kaksi kovaa puolustajaa ykköskentän takalinjoille. Voi kuitenkin olla, että näistä kuullaan lisää vasta kauden kynnyksellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle