TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Kupittaalle kaksi mieluista hyökkääjävahvistusta

MESTIS / Uutinen
Kokkonen palaa turkulaisseuraan.
Kuva © Timo Savela
TUTO on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Anton Kokkosen kanssa. Lisäksi Miikka Tuomainen aloittaa kautensa turkulaisseurassa.

Kesän Australiassa pelannut Anton Kokkonen vahvistaa TUTOa. 25 ottelussa australialaisessa CBR Bravessa tuottivat messevät tehopinnat 17+42.

− Olimme Antsan kanssa läpi kesän yhteydessä, ja kun lentoposti palautti miehen Turkuun, oli selvä asia, että haluamme Kokkosen TUTO-paitaan. Antsa on organisaatiolle hyvin tuttu pelaaja, jonka monipuolisuus on meille erittäin tärkeä lisäarvo, hihkuu TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

25-vuotias Kokkonen on pelannut kaksi edellistä kautta TUTOssa. Mestis-kokemusta hänellä on jo kahdeksalta kaudelta TUTOn lisäksi myös HeKin ja Peliittojen paidoista.

Tuomainen mukana toistaiseksi

Kokkosen lisäksi TUTO vahvistuu Miikka Tuomaisella. Isokokoinen laitahyökkääjä on seuran oma kasvatti, joka on tuttu nimi liigajäiltä vuodesta 2005 asti Lukon, TPS:n ja HIFK:n paidoista.

− Tuomainen on harjoitellut kanssamme kesästä lähtien ja aloittaa nyt kautensa TUTOssa. Tuomaisen kanssa on sovittu viikkokohtaisesti pelaamisesta, Aittola paljastaa.

Kaksi edellistä kautta 28-vuotias hyökkääjä on pelannut naapuriseura TPS:ssä. Vyöllä on myös pikainen edustus maajoukkueesta kaudelta 2009-10, jolloin hän iski Lukon paidassa mukavat yksitoista maalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle