ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Kumeliauskas ei pelaa koko kaudella, Dudasin sopimus purettu

LIIGA / Uutinen
Kumeliauskas on kärsinyt paljon loukkaantumisista.
Kuva © Timo Savela
TPS tiedotti maanantaina, että Tadas Kumeliauskas on sivussa koko kauden ja että Jesse Dudasin sopimus on purettu.

Koko alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi ollut TPS:n liettualaissentteri Tadas Kumeliauskas ei pelaa loppukaudellakaan. Keskushyökkääjän alaraajavamma vaatii uuden leikkauksen.

Puolustaja Jesse Dudas puolestaan loukkaantui ennen Liigan runkosarjan alkua CHL-ottelussa Libereciä vastaan. Dudasin piti tervehtyä alustavien tietojen mukaan kevääksi, mutta ylävartalovamma onkin odotettua pahempi ja mies ei voi pelata loppukaudella. Hänen sopimuksensa TPS:n kanssa on purettu.

− Dudaksen kohdalla oli isot odotukset, mutta harmittava vamma päätti kauden aikaisin. TPS haluaa toivottaa Dudakselle onnea uusiin haasteisiin, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki seuran sivuilla.

Sen sijaan mustavalkoisia syksystä 2013 saakka edustaneen Kumeliauskasin sopimus päättyy tähän kauteen. Kumeliauskas on pelannut TPS:ssä 85 liigaottelua, joissa hän on summannut tehot 20+25=45.

Dudas ehti pelata Palloseurassa CHL:ää vain kaksi erää, joissa hän teki yhden maalin.

Sekä 28-vuotiaalla Dudasilla että 25-vuotiaalla Kumeliauskasilla on kokemusta maajoukkuepeleistä. Dudas edusti Unkaria viime kevään MM-kisoissa ja Kumeliauskas on kantanut kansainvälisissä peleissä Liettuan paitaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle