ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Kulttipuolustaja Salcido palaa Lappeenrantaan

CHL, LIIGA / Uutinen
Numero 33 palaa sputnik-paitaan.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
SaiPa vankisti puolustuksensa kiekollista taitoa, kun vajaat kolme kautta SaiPaa urallaan edustanut yhdysvaltalaispuolustaja Brian Salcido allekirjoitti seuran kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta.

Viime kaudella ensin KHL-liigan Amur Habarovskia ja sen jälkeen jyväskyläläistä JYPiä loppukauden edustanut Brian Salcido on tehnyt SaiPan kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

Salcido aloitti viime kauden Amur Habarovskin riveissä, pelaten 23 ottelua tehoin 1+3=4. Jouluna kuitenkin miehelle annettiin seuran toimesta lähtöpassit ja heti uuden vuoden jälkeen Salcido löysi tiensä Jyväskylään loppukauden mittaisella sopimuksella. Paluu SaiPaan ei miehen mukaan kuitenkaan ollut vaikea päätös.

− Ei tämä ollut vaikea päätös. SaiPa on viime vuosina kehittynyt vahvojen haastajien joukkoon Liigassa. SaiPassa on kova työn tekemisen kulttuuri, joka on viime aikoina tuonut myös paljon voittoja. Sellaisessa kehitystarinassa on hienoa olla mukana, kertoi Salcido SaiPan verkkosivuilla.

Jyväskylässä Salcido ehti pelata pudotuspelit mukaan lukien 31 ottelua tehoin 3+15=18, kunnes kausi päättyi puolivälierä tappioon nimenomaan SaiPalle otteluvoitoin 4-3.

− En voi kyllin korostaa sitä, että organisaatio, pelaajat ja kaupunki ottivat minut aikoinaan vastaan avosylin. Se teki ratkaisusta tulla neljänneksi vuodeksi Lappeenrantaan entistäkin helpomman, jatkoi Salcido.

Salcido saapuu Suomeen tulevana viikonloppuna ja aloittaa harjoittelun, kun joukkue saapuu lomaltaan ensi viikon alussa.

− Meillä on hyvin kilpailullinen joukkue jalkeilla. Viime kauden jälkeen on ihan selvää, että menestystä pitää jatkaa ja tuoda mitali Lappeenrantaan. Muuta tavoitetta ei voi olla. Meillä tulee olemaan hauska vuosi edessä. Odotan jo nyt pelien alkua ja Kisapuiston hienoa tunnelmaa.

Anaheim Ducksin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2005 on vajaan kolmen kauden aikana pelannut 98 ottelua SaiPan paidassa tehoin 13+47=60.

» Lähetä palautetta toimitukselle