TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Kudroc ja Helenius sivussa viikkoja

LIIGA / Uutinen
Ilveksen järkälemäinen puolustaja Kristian Kudroc joutuu 2-4 viikon pakkohuilille saatuaan aivotärähdyksen ottelussa Pelicansia vastaan. Myös maalivahti Riku Helenius on sivussa pitkään.

Ilveksen sairastuvalle on kertynyt ruuhkaa viime päivinä. Joukkueen lääkärin Markku Tuomisen mukaan pisimpään sivussa on nuori maalivahti Riku Helenius.

Heleniukselta meni olkapää sijoiltaan Ilves-Blues-ottelun alkulämmittelyssä. Paluu kaukaloihin on odotettavissa marraskuussa.

Ilves-puolustuksen johtohahmoksi noussut slovakkijätti Kristian Kudroc puolestaan sai aivotärähdyksen lyötyään päänsä Anssi Salmelan kypärään launtain Pelicans-ottelussa. Kudrocin sairausloman pituudeksi Tuominen arvioi 2-4 viikkoa.

Jo edellisottelun huilannut Teppo Tuomanen on vielä tänään sivussa TPS:ää vastaan, mutta on palaamassa ruotuun lonkkavammansa jäljiltä. Magneettikuvat eivät paljastaneet lisävaurioita.

Positiivinen uutinen Ilveksen kannalta on se, että nuori puolustaja Juho Mielonen on saanut lääkäreiltä peliluvan. Koko alkukauden missannut Mielonen aloittanee A-nuorten mukana.

» Lähetä palautetta toimitukselle