Kristian Taubert suuntaa Nottinghamiin

LIIGA / Uutinen
Kokeneiden liigapelureiden virta Englantiin ja brittien pääsarjaan jatkuu. Viime kaudella SaiPassa ja Kärpissä kiekkoillut Kristian Taubert liittyy Mika Pietilän seuraksi Nottingham Panthersien joukkueeseen.

Taubert joutui kesken viime kauden vaihtamaan joukkuetta, mutta löysi onnekseen paikan lappeenrantalaisten siniviivalta. Miehen otteet tyydyttivät testipelien osalta, mutta sopimuksen synnyttyä pelin taso lopahti. Jos otteet olisivat olleet koko kevään viiden testipelin tasolla, olisi jatkosopimus SaiPan kanssa ollut selviö, nyt paikkaa ei löytynyt. Muistakaan liigajoukkueista ei pelipaikkaa auennut, joten Taubert pakkasi laukkunsa ja vaihtoi Nottingham Panttereiden pelipaitaan.

Taubert on kovaluinen ja kookas pakki, joka tykkää ronskimman puoleisesta pelistä. Yli kymmenen liigakauden kokemuksella varustettu Tampereen Ilveksen kasvatti on varmasti erinomainen vahvistus englantilaisjoukkueen takalinjoille. Nottinghamin joukkueen maalia vartioi ensi kaudella HPK:sta ja Ilveksestä tuttu Mika Pietilä, jonka siirto uutisoitiin toukokuussa.

"Olemme kuulleet hänestä paljon hyvää. Kuuden jalan pituisena hän on itse asiassa meidän lyhin puolustajamme, mutta hän paikkaa sen puutteen painollaan, joka on kuulemani mukaan pelkkää lihasta. Viimeiset neljä kautta SM-liigan vakiopuolustajana kertovat, että Taubert on teknisesti erittäin vahva ja juuri sellainen pelaaja, jonka halusimme joukkueeseemme", puhkui Nottinghamin valmentaja Paul Adey tyytyväisyyttä uuteen puolustajaansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle