JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Kristian Kudroc Ässien takalinjoille

LIIGA / Uutinen
Ässät on tehnyt sopimuksen isokokoisen puolustajan Kristian Kudrocin kanssa. Sopimus on kestoltaan reilut kaksi kautta, eli Kudroc pelaa Ässissä ainakin kevääseen 2012 asti.

Porin Ässät saa puolustuslinjoilleen tutun pelaajan SM-liigasta, kun Kristian Kudroc tekee paluun Suomeen vajaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Suomessa vietettyjen kausien jälkeen isokokoinen slovakkipuolustaja on kiekkoillut Ruotsin Elitserienissä Södertäljen, Brynäsin sekä Frölundan riveissä.

– Olen helpottunut ja on erittäin hienoa olla täällä. Arvostan sitä, että Ässät todella halusi minut tänne ja kun itsekin halusin Ässiin, niin sopimus oli helppo tehdä. Tavoitteeni on pelata rehellisesti, mutta kovaa sekä haluan auttaa joukkueen pudotuspeleihin, kommentoi Kudroc siirtoaan seuran verkkosivuilla.

– Olemme pitkään hakeneet fyysisyyttä ja kokemusta takalinjoille. Olimme jo aikaisemmin tällä kaudella Kudrocin perässä, mutta vielä silloin siirto ei onnistunut.

– Uskomme vahvasti, että hän on täsmävahvistus puolustukseen ja halusimme kiinnittää Kudrocin pitkällä sopimuksella, selvitti siirtoa Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki.

Kudroc liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen välittömästi ja debytoi patapaidassa tulevana tiistaina Ässien kotiottelussa Kärppiä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle