ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Kreps vahvistamaan Ässiä

LIIGA / Uutinen
Kamil Kreps loisti kaudella 2010 – 2011 Kärpissä.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Kamil Kreps palaa SM-liigaan Ässien sotisovassa. Lisäksi porilaiset tiedottivat Valtteri Parikan sekä Tuomas Huhtasen pelaajasopimuksista.

Yli 200 NHL-ottelun konkari Kamil Kreps liittyy hallitsevan Suomen mestarin riveihin.

- Kreps on oikealta ampuva isokokoinen keskushyökkääjä ja hänestä odotetaan ratkaisijaa kärkiketjuihin. Hänet tunnetaan loistavana joukkuepelaajana ja SM-liigassa pelanneena hän tuntee sarjan tavat ja vaatimustason, suitsutti Ässien urheilujohtaja Mika Toivola.

- Viime kaudella Kreps pelasi NHL:n työsulun vuoksi vähän ja siksi hän tulee tänne kovalla motivaatiolla auttamaan joukkuetta.

Ässät tiedotti myös puolustajalupaus Valtteri Parikan ja Tuomas Huhtasen sopimuksista. Molempien sopimus on yksivuotinen ja Huhtasen sopimus sisältää lisäksi koeajan. 18-vuotias Parikka saapuu Poriin KalPasta. Huhtanen on Ässien oma kasvatti, joka palaa parin kauden kierroksen jälkeen Poriin. Mies pelasi viime kaudella Mestistä Jokipojissa ja SM-liigaa Ilveksessä.

- Parikan sopimuksen myötä rakennamme Ässien tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä. Molempien yhteinen halu oli lähteä liikkeelle yksivuotisella sopimuksella. Pelaajana hän on monipuolinen hyvä yleispakki.

- Huhtasen vahvuutena on kova työnteko. Hän on hyvä roolipelaaja ja tuttu kaveri meille. Hän tulee meille nälkäisenä hakemaan uralleen uutta nostetta, kommentoi Toivola.

Lisäksi Ässät tiedotti tehneensä yksivuotisen sopimuksen ulkomaalaisen puolustajan kanssa, mutta sopimusteknisistä syistä sopimus voidaan julkaista vasta heinäkuun alussa.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle