Kotiin jätetty Kessel piikitteli Twitterissä, jenkkipelaajilta toruja käytökselle

MAAJOUKKUE / Uutinen
Phil Kesselin twiitti aiheutti pettymystä jenkkipelaajissa Kanada-tappion jälkeen.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Yhdysvaltojen World Cup -miehistöstä ulos jäänyt Phil Kessel julkaisi viimeöisen Kanada-tappion jälkeen piikittelevän twiitin. Tähtipaidassa hyökkääviä David Backesia ja Zach Parisea maanmiehen käytös ei miellyttänyt.

Yhdysvallat kärsi Kanadalle viime yönä kirvelevän 4−2-tappion, mikä tarkoitti jenkkien World Cupin päättymistä lohkovaiheeseen. John Tortorellan miehistöstä sivuun jätetty Phil Kessel piikitteli tappion jälkeen Twitterissä tilannetta.

− Istuskelen koiran kanssa kotona tämän illan. Jotenkin on sellainen tunne, että pitäisi tehdä jotain tärkeää, mutta ei vain tule mieleen mitä, Kessel twiittasi.

Yhdysvaltojen joukkueeseen päässeet pelaajat eivät Kesselin tempusta välittäneet. Hyökkääjä David Backes oli World Cupin virallisten sivujen mukaan maanmiehensä käytökseen pettynyt.

− Ymmärrän katkeruuden siitä, ettei häntä valittu joukkueeseen, mutta joukkuepelaajana, joka seisoo joukkuekavereiden rinnalla tuloksesta huolimatta, mielestäni käytös oli vähän mautonta ja raivostuttavaa, Backes kuvaili.

Backesin mukaan Twitterissä jokaisella on vapaus sanoa, mitä haluaa, mutta muistuttaa, että tuollaiset twiitit jäävät ihmisten mieliin pitkäksi ajaksi.

Minnestota-hyökkääjä Zach Parise oli samoilla linjoilla.

− Eikö Phil ollut leikkauksessa? En usko, että hän voisi pelata kuitenkaan. Hänen twiitissään ei ollut mitään järkeä, Parise kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle