ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Korkeavuori Pelicansiin, Jäskelle sopimus loppukaudeksi

LIIGA / Uutinen
Pelicansia marraskuussa yhden ottelun verran avustanut Olli Korkeavuori siirtyy Hämeenlinnasta Pelicansiin tammikuun loppuun asti kestävällä sopimuksella. Samalla lahtelaisseura tiedotti tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen laitahyökkääjä Miikka Jäsken kanssa.

24-vuotias Korkeavuori oli marraskuussa yhden ottelun pätkäsopimuksella auttamassa loukkaantumisten riivaamaa Pelicans-puolustusta ja hoiti hommansa moitteettomasti. Tälläkin hetkellä sairastuvalla pakistosta ovat Tero Paappanen ja Pelicans-debyyttiään odottava Aki Heino, joten Korkeavuoren saapuminen helpottaa Pelicansin taakkaa.

Isokokoinen Korkeavuori (188cm/94kg) ei tuo Pelicansin alakertaan suurenmoista kiekollista osaamista, mutta varmuutta puolustupeliin kyllä. Hän aloittaa tiistaina Ossi Grönholmin pakkiparina.

Joulukuussa koeajalle Lahteen tullut Miikka Jäske vakuutti Pelicansin seurajohdon otteillaan. Vaikka kaksi syöttöpistettä poikineen debyytin jälkeen Mestiksen viimekautinen pistekuningas ei ole saanut tehomerkintöjä, taistelutahto ja taklauspeli ovat antaneet riittävän hyvän kuvan miehen taidoista.

» Lähetä palautetta toimitukselle