Korhonen ja Laakkonen takaisin Kuopioon

MESTIS / Uutinen
Laitahyökkääjä Aki Korhonen palaa kahden Espoossa vietetyn talven jälkeen KalPaan. Korhonen pelaa KalPassa loppukauden 2001-2002. Hän on harjoitellut ja pelannut viimeksi Suomi-sarjan etelälohkossa EPS:n riveissä. KalPa jatkaa lisäksi toisen uuden hyökkääjänsä, Janne Laakkosen vuokrasopimusta. Laakkonen siirtyi kesällä KalPasta Hämeenlinnaan HPK:n liigamiehistöön. Jäätyään ilman peliaikaa HPK:n liigajoukkueessa Laakkonen palasi KalPaan, aluksi neljän ottelun mittaisella vuokrasopimuksella.

Lähes koko 90-luvun KalPan joukkueessa kiekkoillut 26-vuotias SapKon kasvatti Korhonen on urallaan pelannut KalPassa ja Bluesissa yhteensä 240 liigapeliä, tehoilla 40+34=74. Kaudella 1998-1999 hän oli KalPan paras maalintekijä yhteensä kahdeksallatoista osumalla SM-liigan runkosarjan ja karsinnan peleissä.

Laakkonen oli viime kevään Mestiksen karsintasarjan paras pistemies ja Nuorten SM-liigan runkosarjan pistepörssin parhaimmistoa tehoilla 28+34=62 neljässäkymmenessä ottelussa.

Tänään KalPa kohtaa kotonaan KJT:n. Korhonen ja Laakkonen istutetaan illan pelissä samaan Eetu Qvistin johtamaan ketjuun. KalPalta puuttuu ottelusta flunssaan sairastuneet kokeneet hyökkääjät Antti Riekkinen ja Saku Kekäläinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle