BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Koponen Kärppiin, Komulainen korvaajaksi Laseriin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kiekko-Laserin sentteriosastolla tapahtui siirtorajalla merkittävä muutos, kun Ville-Matti Koponen hyppäsi loppukaudeksi Kärppien liigarinkiin. Hänen tilalleen Ouluun palaa Joonas Komulainen, jonka piti alunperin pelata kausi loppuun Kajaanin Hokissa.

Ville-Matti Koponen liittyi K-Laseriin täksi kaudeksi. Mies on ollut joukkueen ykkössentteri ja hyvät otteet ovat poikineet myös näyttöpaikkoja SM-liigassa. Mestiksessä mies on takonut 32 ottelussa pisteet 6+18=24. Kärppien riveissä hän on esiintynyt 11 kamppailussa saalistaen kaksi syöttöpistettä.

Joonas Komulainen aloitti kautensa Kärppien mukana, jonne hänellä on myös sopimus. Nuorukainen ei kuitenkaan löytänyt sopivaa roolia ja lopulta tie vei Laserin miehistöön. Komulainen aloitti tammikuun alussa asevelvollisuutensa suorittamisen Kajaanissa ja siirtyi samalla Hokin miehistöön. Lopulta kutsu kävi kuitenkin takaisin Ouluun, jossa hän edustaa Laseria kauden loppuun saakka.

20-vuotias Komulainen pelasi SM-liigassa 11 ottelua pistein 2+2=4. Laserissa pienikoinen sentteri kiekkoili 16 kamppailua ja saalisti kolme syöttöpistettä. Hokissa hän ehti pelata ainoastaan kolme peliä ja merkkauttaa yhden syöttöpisteen.

Komulaisen lisäksi K-Laser vahvistuu Kärppien A-nuorista kotkapaitaan loppukaudeksi siirtyvällä Harri Pälvellä. 19-vuotias hyökkääjä on kuluvalla kaudella nakuttanut kärppänutussa pelaamissaan 24 ottelussa tehot 8+10.


Koponen edustaa loppukauden Kärppiä.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle