BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Koponen ja Paakkarinen uusia KooKoo-hyökkääjiä

MESTIS / Uutinen
Ville-Matti Koponen ja Teemu Paakkarinen ovat uusia miehiä KooKoo-hyökkäyksessä. Hyökkäyskalusto täydentyi myös Matti Huillan ja Eemeli Koskelaisen jatkosopimuksilla. Jatkosta mustapaitojen kanssa sopi myös maalivahti Antti Härmä.

25-vuotias Ville-Matti Koponen siirtyy KooKoon leipiin TuTosta. Lahtelaislähtöinen sentteri pelasi turkulaisten riveissä uran parhaan Mestis-kautensa. Taitava hyökkääjä iski runkosarjan 44 ottelussaan tehot 11+25 ja kuului joukkueensa tehopelaajiin myös pudotuspeleissä.

SaiPa-kasvatti Teemu Paakkarinen, 25, ei sen sijaan ole aiemmin urallaan juuri tehopisteillä herkutellut. Lähes parisataa liigapeliä lähinnä rikkovassa roolissa kiekkoillut laitahyökkääjä käväisi viime kaudella Jukureissakin, mutta päätyi lopulta pelaamaan puolalaisen TKH Torunin riveissä.

Jatkosopimuksen solmineista pelureista Eemeli Koskelainen aloittaa jo seitsemännen kautensa kasvattiseuransa KooKoon edustusmiehistössä. Myös sentteri Matti Huilla ja maalivahti Antti Härmä ovat tuttuja miehiä kouvolalaisille jo kahdelta edelliskaudelta.

Kaikki nyt julkaistut sopimukset ovat yksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle