ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

KooKoon valmennukseen kokemusta - Kari Lehtonen maalivahtivalmentajaksi

LIIGA / Uutinen
Lehtosella on kokemusta myös U20-maajoukkueen valmennuksesta.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
KooKoo vahvistaa valmennusryhmäänsä maalivahtivalmentaja Kari Lehtosella.

Viimeiset neljä kautta HPK:n maalivahtivalmentajana toiminut Kari Lehtonen siirtyy KooKoon valmennusryhmään. Lehtosen pesti on kaksivuotinen ja se alkaa toukokuun alusta.

Lehtonen on työskennellyt maalivahtivalmentajan tehtävissä aiemmin Porin Ässissä sekä Suomen juniorimaajoukkueissa, viimeisimmäksi alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

− Lehtonen on työskennellyt useiden huippupelaajien kanssa ja miehen CV onkin huippuluokkaa. Olemme iloisia, että hän tuo nyt ammattitaitonsa meidän maalivahtien käyttöön, totesi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Lehtoselle oli helppo päätös siirtyä Kouvolaan. Joukkueesta löytyy myös hänelle ennestään tuttu maalivahti, sillä ässäkasvatti Juha Järvenpää vartioi kouvolalaisveräjää.

− KooKoo tarjosi minulle hyvää pakettia, johon oli helppo tarttua. Täällä on hyvä tekemisen meininki ja suunta ylöspäin. KooKoo jätti päättyneellä kaudella itsestään tosi pirteän ja työteliään kuvan, Lehtonen kertoi.

− Meillä oli Järvenpään kanssa hyvä neljän vuoden projekti Ässissä. Antti Raanta löi silloin itsensä läpi, mutta Järvenpääkin pelasi perhanan hyvin. Henkilökemiamme toimi silloin hyvin ja on toiminut sen jälkeenkin.

Kouvolalaisjoukkueen valmennusryhmä koostuu Lehtosen lisäksi päävalmentaja Petri Mattilasta sekä apuvalmentajina toimivista Jari Kauppilasta ja Mikko Haapakoskesta.

− Tunnen kaikki kolme entuudestaan jollainlailla, mutta en ole työskennellyt kenenkään kanssa yhdessä aiemmin. Positiiviset fiilikset koko kolmikosta, samoin kuten KooKoosta kokonaisuutena, Lehtonen summasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle