JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

KooKoon takalinjoille vahvistus Espoosta

LIIGA / Uutinen
O'Connor vaihtaa Espoon Kouvolaan.
Kuva © Timo Savela
Kouvolan KooKoo vahvistaa takalinjojaan kanadalaisella Ryan O'Connorilla.

Sarjanousija KooKoo on solminut Ryan O'Connorin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 22-vuotias kanadalaispuolustaja kiekkoili edelliskaudella Bluesin riveissä, jossa hän keräsi 50 ottelussa tehot 3+9.

− Ryan on todella potentiaalinen pelaaja, joka tuntee jo Suomen pelattuaan viime kauden Espoossa. Hän on nuori ja vielä eteenpäin menevä pelaaja, kommentoi KooKoon apuvalmentaja Mikko Haapakoski.

Kanadalaispuolustaja saapui Suomeen maanantaina ja harjoitteli jo tiistaina uuden joukkueensa mukana.

− Jätkät ottivat minut hyvin vastaan ja pääsin jo hyvin mukaan. Kouvola vaikuttaa sopivankokoiselta kaupungilta ja Lumon Areena on hieno. Olen kuullut, että fanit ovat erittäin sitoutuneita, mikä on mahtavaa, O'Connor kertoi.

− Olen hyökkäävä puolustaja, joka tykkää laukoa paljon, mutta en myöskään kaihda kontakteja. Viime kaudesta osa meni suomalaiseen pelityyliin totutellessa, sillä täällä puolustetaan tiiviisti ja kurinalaisesti, hän jatkoi.

Oikealta laukova O'Connor on pelannut aiemmin urallaan KHL:ssä, Sveitsin pääsarjassa sekä OHL:ssä. Hänellä on vyöllään myös alle 18-vuotiaiden MM-kisat keväältä 2010.

− Hyvin liikkuvana puolustajana O'Connor sopii meidän kuvioihin mainiosti. Hän tuo oikeakätisenä pelaajana meille lisää vaihtoehtoja ylivoimaan ja muuhunkin kiekolliseen pelaamiseen, Haapakoski linjasi.

KooKoolla on kasassa nyt 26 pelaajasopimusta kaudelle 2015-2016.

» Lähetä palautetta toimitukselle