KooKoon rinki kaventuu

MESTIS / Uutinen
Vappupäivän Kouvolan Sanomat uutisoi muutoksista KooKoon joukkueessa. Suurimmat muutokset nähdään hyökkäyspäässä, Ässiin siirtyneiden Tomi Pölläsen ja Reino Soijärven lisäksi myöskään Antti Karhula ei jatka joukkueessa. Myös Marko From ja Tero Ihantola jäivät ilman sopimusta.

Oululaislähtöinen keskushyökkääjä Antti Karhula ei jatka KooKoossa. Reijo Mansikka kertoi Kouvolan Sanomien artikkelissa, ettei miehen sopimusta jatketa. Hän sanoi joukkueen etsivän hieman toisentyyppistä pelaajaa.

Uudesta seurasta Karhulalla ei ole vielä tietoa:

-Ruotsin suuntaan olen katsellut. Ja onhan tuossa mutama Mestis-seurakin ollut jo yhteydessä. Kyllähän tämä vähän harmittaa, sillä olin suunnitellut jatkavani Kouvolassa, hän kommentoi Kouvolan Sanomille.

Päättyneellä kaudella Karhula kärsi loukkaantumisista, eikä pystynyt pelaamaan runkosarjassa kuin seitsemäntoista ottelua. Urallaan hän on pelannut I-Divisioonaa KooKoon lisäksi Jukureissa, Kärpissä ja Jää-Kotkissa. Pelaamissaan 139 runkosarjapelissä hän on kerännyt tehopisteitä 118. Karhula on pelannut myös Ruotsissa Kiirunan joukkueessa.

Myöskään puolustajat Marko From sekä Tero Ihantola eivät jatka KooKoossa. -Etsimme hieman toisenlaisia pelaajia heidän korvaajikseen, sanoi Mansikka lehdessä.

Isokokoinen HIFK-kasvatti From pelasi päättyneellä kaudella kaikissa KooKoon otteluissa keräten 15 tehopistettä. Toista kauttaan joukkueessa pelannut pelannut Ihantola puolestaan saalisti 56 pelissä vain neljä syöttöpistettä.

Hyökkääjät Jani Luoma-aho sekä Aki Sinkkonen ovat lopettelemassa uriaan. Jo kaudella 91-92 KooKoossa pelannut Luoma-aho ei jatkane enää Mestis-tasolla. Kapteeninakin esiintynyt Luoma-aho on pelannut lähes 400 ottelua KooKoon edustusjoukkueessa. Aki Sinkkosen lopettamisen syyt ovat puolestaan terveydelliset, mies on kärsinyt jo pitkään selkävaivoista. Lappeenrantalaislähtöinen Sinkkonen on pelannut KooKoossa viimeiset neljä kautta.

-Kiikarissa on kaksi hyökkääjää ja yksi puolustaja. Rakennamme ensi kaudeksi varmasti menestyvän joukkueen, lupasi Mansikka Kouvolan Sanomissa. Hän ihmetteli myös Porin Ässien toimintaa, sillä kyseinen seura solmi sopimuksen Reino Soijärven kanssa ottamatta minkäänlaista yhteyttä KooKooseen, jolla oli voimassa oleva sopimus KooKoon kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle