KooKoon puolustus jykevöityy

MESTIS / Uutinen
Mestiksen pudotuspeleihin valmistautuva KooKoo saa puolustukseensa lisävoimaa, kun kokenut Jani Honkanen liittyy loppukaudeksi joukkueeseen. Lisäksi SaiPan romuluinen puolustaja Pauli Levokari tekee yhden ottelun mittaisen piipahduksen kouvolalaisjoukkueeseen.

Molemmat kovaotteisina tunnetut puolustajat nähdään kouvolalaispaidassa jo tiistaina TuToa vastaan. Ensimmäistä kautta SaiPassa pelaavan Levokarin pesti KooKoossa päättyy siihen, mutta Honkanen jatkaa joukkueessa loppukauden.

27-vuotias Honkanen on pelannut kuluvalla kaudella UHL-liigaa Yhdysvalloissa. Fort Wayne Kometsin riveissä pelatussa 17 ottelussa saldoksi jäi yksi syöttöpiste ja 29 jäähyminuuttia.

Jo ennen Amerikan vierailuaan Honkanen on ehtinyt koluta monenlaisia kiekkokaukaloita. SM-liigaa puolustaja on tahkonnut yhteensä 80 ottelua kasvattajaseuransa HIFK:n, SaiPan ja Pelicansin riveissä, minkä lisäksi Mestiksessä Honkanen on edustanut aiemmin Haukkoja ja Hermestä. Mies on pelannut myös kaksi kautta Ruotsin Allsvenskanissa.

Vain yhden ottelun ajan KooKoota edustava Pauli Levokari on niin ikään melkoinen kehäkettu kiekkokaukaloissa. 28-vuotias ässäkasvatti on nähnyt sekä Amerikan AHL-kaukalot että SM-liiga, josta otteluja on kertynyt Ässien ja SaiPan lisäksi Jokereista, HIFK:stä ja Lukosta. Ennen Kouvolan piipahdusta Levokarin vyöllä on Mestiksestäkin 22 ottelua kuuden vuoden takaa Kiekko-Vantaan riveistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle