KooKoon paketti kasassa – Pukka ja Lindfors Kouvolaan

MESTIS / Uutinen
KooKoolla on koossa ensi kaudeksi jo 22 sopimuspelaajaa, kertoi keskiviikon Kouvolan Sanomat. Uusia vahvistuksia ovat hyökkääjät Tomi Lindfors ja Ossi Louhivaara sekä puolustajat Mikko Pukka, Simo Mälkiä ja Jussi Onnela.

KooKoon joukkueen rakentaminen ensi kaudeksi on hyvällä mallillaan. Tällä hetkellä sopimuspelaajia ensi kaudeksi on kaksikymmentäkaksi, joiden lisäksi joukkueen mukana harjoittelee yhdeksän pelaajaa. Reijo Mansikka kertoi Kouvolan Sanomissa joukkueen aloittaneen harjoittelemisen jo 24. huhtikuuta.

Uusista pelaajista selkeimpiä vahvistuksia KooKoon joukkueessa ovat Mikko Pukka sekä Ahmoista siirtynyt Tomi Lindfors. 19-vuotias Pukka pelasi viime kaudella SM-liigaa Tapparassa sekä Mestistä Kokkolan Hermeksessä. Pukan sopimus on yksivuotinen.

23-vuotias Lindfors oli menneellä kaudella joukkueensa paras pistemies, keräten 44 pistettä 43 ottelussa. Kausi oli liukkaan laitahyökkääjän läpimurtokausi. Aiemmin Lindfors on pelannut Mestistä KJT:ssä, Suomi-sarjaa EPS:ssä ja A-nuorten SM-sarjaa Espoon Bluesissa.

Ossi Louhivaara ja Jussi Onnela siirtyvät KooKooseen Suomi-sarjan Kotkan Titaaneista. 19-vuotiasta Louhivaaraa ja 20-vuotiasta Onnelaa on kuvailtu erittäin lupaaviksi pelaajiksi ja muun muassa SaiPa on ollut heistä kiinnostunut. 19-vuotias Simo Mälkiä puolestaan on Heikki Mälkiän poika. Hän pelasi viime kaudella HIFK:n A-junioreissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle