TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

KooKoon lainoille jatkoa - Nico Lehto uutena vahvuuteen

MESTIS / Uutinen
KooKoo lainailee pelaajia joulutaukoon asti.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Kouvolan KooKoo jatkaa Santtu Huhtalan sekä Joonas Valkosen lainoja. Uutena lainapelaajana oranssimustiin liittyy puolustaja Nico Lehto.

Mestiksessä kolmantena oleva KooKoo on jatkanut aiemmin joukkueen riveissä olleiden puolustaja Joonas Valkosen ja sentteri Santtu Huhtalan lainasopimuksia. Bluesista lainassa oleva puolustaja Valkonen on pelannut kaikissa KooKoon 19 sarjaottelussa tehoin 2+3. Huhtalan 7 ottelun saldoksi on puolestaan kerääntynyt 2+3.

Uutena lainapelaajana KooKoo on hommannut Nico Lehdon Oulun Kärpistä. 22-vuotias puolustaja on pelannut suurimman osan alkukaudesta Kajaanin Hokin riveissä. Lehdon laina tuli ajankohtaiseksi, kun Julius Nyqvist joutuu polvileikkaukseen.

– Jatkamme aktiivisesti puolustajavahvistusten etsimistä, mutta toistaiseksi vielä ei ole löytynyt sopivaa vahvistusta, joka pelaisi meillä varmuudella koko kauden. NHL-lakko vaikuttaa moneen korttiin ja joka suuntaan, jos tilanne siellä ratkeaa tai pelejä perutaan lisää, muuttuu tilanne nopeastikin, KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa toteaa.

Kaikkien pelaajian lainasopimukset kestävät joulutaukoon asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle