KooKoon Forsbergin tilanne kysymysmerkki - Tuhkanen paikkaamaan pätkäsopimuksella

LIIGA / Uutinen
Tuhkanen siirtyy viime kaudelta tuttuun ympäristöön.
Kuva © Jarno Hietanen
Puolustuspään loukkaantumisista kärsivä KooKoo täydentää rivejään puolustaja Niko Tuhkasella.

Niko Tuhkasen sopimus KooKoon kanssa ulottuu marraskuun maajoukkuetaukoon saakka. 29-vuotias puolustaja liittyi kouvolalaisryhmän vahvuuteen keskiviikkona ja on joukkueen käytettävissä jo Liigan avauskierroksella.

Urallaan yli 170 Liiga-ottelua pelanneelle Tuhkaselle tuli tarvetta kouvolalaispuolustuksessa, sillä sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat Robin Jacobsson, Veeti Vainio sekä Henrik Forsberg, jonka tilanne on täysin kysymysmerkin alla.

− Forsbergin tilanne tuli meille puskista ja on huolestuttava. Nämä ovat arjen murheita, joiden kanssa jääkiekkojoukkueessa on vain tultava toimeen. Toivottavasti pelaaja saadaan kuntoon, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Viime kauden lahtelaislähtöinen Tuhkanen aloitti Tapparan riveissä ja kävi kauden aikana myös lainalla KooKoossa. Hän pelasi kaikkiaan 27 Liiga-ottelua, joissa kokosi tehot 1+8.

− Kun tarjolla oli hyvä tuttu mies, niin päätimme tarttua tilaisuuteen. Niko on hyvässä fyysisessä kunnossa ja täynnä intoa. Sopimus ulottuu nyt maajoukkuetaukoon, jolloin viimeistään arvioimme kokonaisuutta uudelleen, Kultanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle