TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

KooKoolle rutkasti liigakokemusta

MESTIS / Uutinen
Matias Loppi pukee tästä lähtien ylleen oranssimustan peliasun
Kuva © Anette Naroma - http://anskun.net
Matias Loppi ja Pasi Salonen liittyvät KooKoon vahvuuteen, ilmoitti KooKoo verkkosivuillaan.

KooKoo sai mielenkiintoisia vahvistuksia hyökkäysosastolleen, kun viime kaudella Lahden Pelicansissa kiekkoillut Matias Loppi ja olkapäävamman takia välivuoden pitänyt Pasi Salonen saapuvat Kouvolaan. 

Keskushyökkääjä Loppi on parhaimpana SM-liigakautenaan yltänyt 58 tehopisteeseen ja miehen myötä KooKoo saakin rutkasti yksilötaitoa. Loppi tuo nuoreen kouvolalaisjoukkueeseen myös kokemusta, sillä 289 liigaottelun lisäksi hän on pelannut myös Saksassa, Italiassa ja Ruotsissa. Voimahyökkääjänä tunnettu 26-vuotias Salonen on pelannut SM-liigassa 291 ottelua ja hän on myös Washington Capitalsin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2004.

32-vuotiaan Lopin sopimuksessa on optio, jonka mukaan pelaaja voi siirtyä ulkomaille ennen marraskuun maajoukkuetaukoa, mutta muuten mies pelaa loppukauden KooKoon riveissä. Salosella sopimus on vuoden mittainen, jossa on KooKoon optio marraskuun puoliväliin asti.

Molemmat pelaajat ovat mukana jo keskiviikkona, kun KooKoo kohtaa vieraissa Kiekko-Vantaan.

Viime kaudella KooKoossa pelannut Patrik Forsbacka siirtyy Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Olofströms IK:hon vuoden mittaisella sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle