ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

KooKoolle raumalaislainoja

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Rauman Lukon hyökkääjä Jarkko Kauvosaari ja puolustaja Mikko Purontakanen siirtyvät lainalle Kouvolaan. Kaksikko pelaa jo torstain tv-ottelussa Jukureita vastaan.

Mikko Purontakanen ja Jarkko Kauvosaari siirtyvät Rauman Lukosta lainalle Kouvolaan. Jo torstaina KooKoon rivejä vahvistavan kaksikon Mestis-pestin kestää ”toistaiseksi”.

Purontakanen, 24, on raamikas puolustaja. Oululaislähtöinen pakki on pelannut Lukossa yli sataviisikymmentä liigaottelua. Tällä kaudella Purontakanen on edustanut kettupaitoja 17 pelissä ilman tehomerkintöjä. Liiga- ja junioripelin lisäksi hän on pelannut Mestistä UJK:ssa sekä kakkosdivari Kiekko-Oulussa.

Vaasan kautta Raumalle kotiutunut Kauvosaari, 21, nousi Lukon liigamiehistöön viime kaudella. Kookas keskushyökkääjä keräsi tuolloin 33 runkosarjan ottelustaan tehot 1+2. Tänä syksynä hän on esiintynyt pääsarjassa 15 ottelussa.

KooKoon miehistössä pelaa raumalaisille jo ennestään tuttuja kavereita. Kauvosaari muodosti junioreissa todellisen tehoketjun yhdessä Kouvolaan täksi kaudeksi siirtyneiden Ilkka Saarelan ja Teemu Virtalan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle