KooKoolle pelaajasopimuksia - Juutilainen jatkaa Kouvolassa

LIIGA / Uutinen
Juutilainen kiekkoilee jatkossakin KooKoon väreissä.
Kuva © Timo Savela
KooKoo tiedotti tehneensä jatkosopimuksen Jan-Mikael Juutilaisen kanssa. Seura kertoi myös Anrei Hakulisen siirtyvän Kouvolaan.

Jan-Mikael Juutilainen on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen KooKoon kanssa. Neljättä kauttaa Kouvolassa kiekkoileva Juutilainen on kuluvalla kaudella viimeistellyt 30 ottelussa tehot 3+3.

− "Juuti" on osoittanut monipuolisuutensa ja luotettavuutensa meillä jo usean kauden ajan. Hän on yksi pelaajista, joille Liiga-vauhtiin siirtyminen on sujunut nopeasti. On hienoa, että hän viihtyy Kouvolassa ja oli valmis sitoutumaan KooKoon väreihin kahdeksi lisäkaudeksi, iloitsi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Kouvolalaisseura vahvisti myös Pelicansia alkukauden edustaneen hyökkääjä Anrei Hakulisen siirtyvän mustaoransseihin kauden 2016-2017 loppuun saakka ulottuvalla sopimuksella. 25-vuotias hyökkääjä pelasi alkukaudesta Pelicansissa 24 ottelua tehoin 2+5, mutta lahtelaisryhmän valmennusjohto ei nähnyt hänelle enää käyttöä.

− Emme löytäneet Anreille sopivaa roolia tämän hetkisessä joukkueessa. Uskomme, että tämä ratkaisu oli molempien osapuolien kannalta oikea, kommentoi Pelicans-käskijä Petri Matikainen.

Laita- että keskushyökkääjän tontilla pelaamaan pystyvälle Hakuliselle on kaavailtu isoa roolia KooKoossa.

− Anrei on mielenkiintoinen pelaaja, joka tuo meille lisää vaihtoehtoja ja hyökkäysvoimaa joukkueeseen. Hänelle kaavaillaan isoa roolia myös ensi kauden joukkueessa. Kun mies oli saatavilla jo nyt, niin päätimme reagoida, Kultanen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle