TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

KooKoolle neljä uutta sopimusta

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella pronssia Mestiksessä voittanut KooKoo julkaisi perjantaina neljä uutta pelaajasopimusta. Kouvolaan tulee kaksi paluumuuttajaa ja kaksi uutta pelaajaa.

Kouvolaan palaavat puolustajat Tuomas Gärdström ja Jesse Lustberg. Täysin uusia pelimiehiä kouvolalaisyleisölle ovat hyökkääjät Mikael Paunio ja Matias Perkkiö. Koko nelikon sopimukset ovat yksivuotisia.

Gärdström, 23, edusti KooKoota edelliskerran kaudella 2006–2007. Urallaan myös Suomea U18-MM-kisoissa edustanut Gärdström on sittemmin edustanut myös Kotkan Titaaneita, Belgian sarjan Antwerp Phantoms IHC:ta ja edelliskaudella Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, kakkosdivisioonassa pelaavaa Motala AIF:n joukkuetta. Motalassa Gärdström teki pelaamissaan 35 ottelussa 20 tehopistettä, mikä oikeutti joukkueen sisäisen pistepörssin seitsemänteen sijaan.

Toinen paluumuuttaja on 23-vuotias Lustberg. Aiemmin Mestiksessä myös Savonlinnan Pallokerhoa edustaneen Lustbergin edelliskausi kului Ranskan pääsarjassa, Dijonin paidassa. Urallaan 125 Mestis-ottelua pelannut Lustberg iski Ranskassa 6 tehopistettä 25 ottelussa.

– Haluamme lisää kouvolalaisväriä myös jatkossa, KooKoon toiminnanjohtaja Olli-Pekka Hakkarainen lupaa.

Aiemmin Mestistä vain lohipaidassa pelannut Perkkiö, 22, iski viime pelisesongilla Kiekko-Vantaan paidassa 41 ottelussa tehopisteet 13+13. Tuleva kausi on oululaislähtöisen miehen kolmas Mestiksessä sillä kaksi edellistä ovat kuluneet Kiekko-Vantaan joukkueessa.

Toinen täysin uusi mies kouvolalaisyleisölle on 20-vuotias Mikael Paunio, joka pelasi viime kaudella A-nuorten SM-liigaa HIFK:n väreissä. Sekä keskellä että laidassa pelaamaan pystyvä Paunio iski 41 ottelussa peräti 52 (18+34) pistettä ja oli sarjan pistepörssin kolmas, edellään vain Kärppien Julius Junttila sekä Joonas Komulainen.

– Ollaan todella tyytyväisiä joukkueen koostumukseen, Hakkarainen iloitsee.

Näiden pelaajien myötä KooKoolla on kasassa 17 pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle