TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

KooKoolle jatkosopimuksia – Jani Keinänen uusin vahvistus

MESTIS / Uutinen
KooKoo julkaisi kertaheitolla peräti seitsemän pelaajasopimusta. Kouvolassa jatkavat viime kaudella mustapaidassa pelanneista pelaajista Pasi Järvinen, Toni Niemi, Mikko Tarkiainen, Jiri Veistola, Iivo Hokkanen ja Kory Baker. Täysin uutena kasvona KooKoo-paidan pukee puolestaan päälleen Jani Keinänen.

Heinolan Kiekon riveissä päättyneen Mestis-kauden 2009–2010 ajan tahkonnut kokenut keskushyökkääjä Jani Keinänen on Kouvolan KooKoon ensimmäinen uusi hankinta. 34-vuotiaalla Keinäsellä on vyöllään reilut 600 SM-liigaottelua HPK:n, Pelicansin ja Ilveksen sotisovista.

– KooKoo oli paras vaihtoehto Suomessa minulle ja halusin tulla tänne. Hyvä valmentaja ja olen kuullut paljon hyvää organisaatiosta. Ja kun seuralla on kovat tavoitteet ja hyvät mahdollisuudet, niin silloin pelaajallakin on mukavaa, Keinänen sanoo.

HeKin parhaaksi pistemieheksi Mestiksen runkosarjassa 43 ottelussa tekemillään tehoilla 13+29 kruunattu Keinänen tuo kouvolalaismiehistöön rautaisannoksen lisää kokemusta ja johtajuutta.

Tärkeitä jatkosopimuksia

Keinäsen hankinnan lisäksi KooKoo ilmoitti solmineensa jatkosopimukset puolustajiensa Pasi Järvisen, Toni Niemen ja Mikko Tarkiaisen kanssa. Myös hyökkääjät Iivo Hokkanen, Jiri Veistola ja Kory Baker jatkavat päävalmentaja Ismo Lehkosen miehistössä tulevalla Mestis-kaudella 2010–2011.

– Ei ollut todellakaan vaikea valinta. Uskon, että minulla on täällä paras mahdollisuus kehittyä pelaajana, joten olen todella tyytyväinen jatkosopimukseen, toiseen kauteensa Kouvolassa valmistautuva Veistola kertoo.

Niemen ja Hokkasen sopimukset ovat kestoltaan kaksivuotisia, mutta pitävä sisällään option siirtyä SM-liigaan keväällä 2011. Muut nyt julkaistut sopimukset ovat kestoltaan yhden vuoden mittaisia.

KooKoolla on näin ollen kasassa yhteensä 10 pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2010–2011. Seura kertoi samalla myös monivuotisten huoltajiensa Martti Saarisen ja Kari Lindqvistin jatkavan tehtävissään.

– Tähtäämme mestaruuteen ja sitä kautta liigakarsintaan. Olemme tyytyväisiä nippuun, minkä olemme jo tässä vaiheessa pystyneet rakentamaan, toiminnanjohtaja Olli-Pekka Hakkarainen summaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle