TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

KooKoolle iso takaisku - Irving viikoiksi sivuun

LIIGA / Uutinen
Irving joutuu huilimaan loukkaantumisen vuoksi.
Kuva © Sirpa Pöyhönen sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Viime viikon ottelut toivat ikäviä uutisia KooKoolle, sillä se menetti sairastuvalla maalivahti Leland Irvingin sekä hyökkääjät Josh Greenin ja Mikko Virtasen.

Maalivahti Leland Irving joutuu sivuun peleistä noin 3-4 viikoksi. Kouvolalaisryhmä etsii tuuraajaa yhdysvaltalaistorjujalle.

− Ensisijaisesti kartoitetaan maalivahdeista tuuraajaa lyhyeksi ajaksi, ettei koko pelilasti kaadu (Samu) Perhosen niskaan, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen Kouvolan Sanomille.

Josh Green loukkaantui keskiviikon Jukurit-ottelussa törmättyään Turo Asplundin kanssa. Hyökkääjän terveydentilaa seurataan kokoajan ja hän on sivussa peleistä toistaiseksi. Mikko Virtasen pelikuntoa tarkkaillaan myös päivittäin.

Kouvolalaisryhmän sairaslista onkin melkoisen pitkä, sillä kolmikon lisäksi sivussa peleistä ovat maalivahti Juha Järvenpää, puolustajat Mikko Jokela, Niko Tuhkanen ja Veeti Vainio sekä hyökkääjä Mika Koivisto.

− Siihen pyritään, että jokaiseen otteluun saisimme täyden kokoonpanon. Aika haasteelliselta vaikuttaa, sillä pelaajia on tällä hetkellä vähän tarjolla. Uskon, että viikon aikana jotain tapahtuu, Kultanen totesi pelaajatilanteesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle