KooKoolle hyökkääjävahvistus yliopistosarjasta - oma kasvatti Koskinen sai jatkosopimuksen

LIIGA / Uutinen
Niki Koskinen pelasi seitsemässä liigaottelussa viime kaudella.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
KooKoo jatkoi uusien pelaajien sopimusjulkistuksia, kun hyökkääjät Kasperi Ojantakanen ja Niki Koskinen tekivät sopimuksen kouvolalaisseuran kanssa.

23-vuotias Kasperi Ojantakanen saapuu KooKoon riveihin Connecticutin yliopistosta, jossa hän pelasi neljä vuotta. Parhaalla kaudellaan hän teki 16 tehopistettä. Ennen yliopistouraa Ojantakanen edusti Jokereita juniorisarjoissa.

– Kasperi harjoitteli kaksi viikkoa mukanamme Kuusankoskella ja pidimme näkemästämme. Hän on monipuolinen nuori pelaaja, jolla on potentiaalia ottaa iso askel eteenpäin nopeastikin. Tehokas junioritausta ja neljä yliopistovuotta antavat hyvät työkalut ammattilaisuran rakentamiselle, KooKoon urheilutoimenjohtaja Jarno Kultanen kertoo uudesta hankinnasta.

Lisäksi KooKoo solmi sopimuksen oman kasvatin Niki Koskisen kanssa. 20-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella seitsemän liigaottelua ilman tehomerkintöjä.

− Niki on ulosmitannut potentiaalistaan vasta murto-osan, joten jatkamme mielenkiinnolla oman kasvatin kehittämistä myös tulevalla kaudella, Kultanen arvioi.

Ojantakasen ja Koskisen sopimukset ovat vuoden mittaisia. Lisäksi Ojantakasen sopimukseen sisältyy optio toisesta vuodesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle