BOS - CBJ 2.00
STL - DAL 4.30

KooKoo vahvistuu Tanskan maajoukkuehyökkääjällä - Bjorkstrand matkaa Kouvolaan

LIIGA / Uutinen
Bjorkstrandilla on aiempaa kokemusta Liigasta SaiPan riveistä.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
KooKoo on tehnyt yksivuotisen sopimuksen tanskalaiskeskushyökkääjä Patrick Bjorkstrandin kanssa.

Patrick Bjorkstrand kiekkoili viime kauden AHL-joukkue Ontario Reignissä. 25-vuotias hyökkääjä tehtaili 42 ottelussa tehot 8+4.

Tanskan sekä Yhdysvaltojen passit omistava Bjorkstrand on pelannut urallaan aiemmin kolme kautta KHL:ssä Medvešcak Zagrebin riveissä. Suomen kaukalotkin ovat hänelle tuttuja, sillä hän kävi pelaamassa SaiPassa kaudella 2014-15, jolloin hän viimeisteli 11 ottelussa kaksi maalia.

− Patrick on vielä nuori pelaaja, mutta hänellä on silti jo paljon kokemusta huippusarjoista. Meiltä hän hakee vielä yhtä steppiä ylöspäin, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

− Muistan Liigan viime visiitiltäni nopeana sarjana, jossa kamppaillaan kovaa. Viime kauden sarjani AHL oli samanlainen, joten uskon, että hyppy AHL:stä Liigaan on helpompi kuin KHL:stä Liigaan, Bjorkstrand itse totesi.

Hyökkääjä on edustanut Tanskaa kaikkiaan neljissä MM-kisoissa. Hänen veljensä on NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin organisaatiossa pelaava Oliver Bjorkstrand

Bjorkstrand ei ole tulevalla kaudella ainut tanskalaispeluri kouvolalaisjoukkueessa, sillä joukkueen puolustuksessa luutii Tanskan maajoukkueessakin esiintynyt Emil Kristensen.

» Lähetä palautetta toimitukselle