KooKoo vahvistuu maajoukkuehyökkääjällä ja liigajyrällä

LIIGA / Uutinen
Alikoski on pelannut urallaan yli 400 Liiga-ottelua Kärpissä.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Kouvolan KooKoo on tehnyt sopimukset Anthony Guttigin ja Mikko Alikosken kanssa.

Kärppien kanssa sopimuksensa viime viikolla purkanut Mikko Alikoski siirtyy Kouvolaan kaksivuotisella sopimuksella. KooKoossa aiemmin Mestistä kaudella 2012-13 pelannut Alikoski iski Kärppien riveissä viime kaudella pelaamissaan 47 ottelussa tehot 1+2.

− Alikoski on terrierimäinen työmyyrä, joka on meille entuudestaan tuttu pelaaja. Mikolla oli kova halu saada uusia haasteita ja palata KooKoo-paitaan niitä hakemaan, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

− "Posella" on paljon kokemusta voittamisesta ja hän tulee olemaan meille tärkeä pelaaja omassa roolissaan sekä kentällä että pukukopissa.

Alikosken lisäksi sarjanousija vahvistaa hyökkäystään Jukureissa viime kaudella Mestis-mestaruutta juhlineella Anthony Guttigilla. 1+1-vuotisen sopimuksen KooKoon kanssa tehnyt ranskalaishyökkääjä teki mikkeliläisjoukkueessa pelaamissaan 57 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 19+37. 

Guttig kuuluu myös Ranskan maajoukkueen vakiokalustoon ja pelasi Ranskan MM-kisajoukkueessa tänäkin keväänä. Seitsemässä kisaottelussa hän merkkautti yhden syöttöpisteen.

− Guttig on ollut kaksi kautta yksi Mestiksen tehokkaimmista pelaajista. Hänellä on potentiaalia nousta seuraavalle tasolle ja sen potentiaalin haluamme kaivaa esiin. "Tony" on lisäksi tuttu mies Petri Mattilalle Kajaanista, missä hän jätti itsestään positiivisen kuvan sekä pelaajana että ihmisenä, kertoi Kultanen.

KooKoolla on tällä hetkellä sopimukset yhteensä 22 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle