TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

KooKoo vahvistuu Henrik Forsbergilla

MESTIS / Uutinen
KooKoo vankistaa takalinjojaan kaksi viime kautta Jukureissa puolustaneella Henrik Forsbergilla.

Kiekkouransa Jyväskylässä ja JYPin juniorikoulussa alulle polkaissut 25-vuotias Henrik Forsberg on KooKoon uusin puolustajavahvistus. SM-liigassa JYPin ja SaiPan paidoissa reilut 90 ottelua tahkonneelle Forsbergille KooKoo on entuudestaan tuttu joukkue, sillä mies on neljän viime kauden aikana taistellut mustapaitoja vastaan Mestis-tohinoissa SaPKon, Sportin, D Teamin ja viimeisimmäksi Jukurien sotisovissa.

Päättyneellä kaudella Jukurien riveissä yhteensä 53 runkosarja- ja pudotuspelikamppailua poikivat Forsbergin tilastoihin 25 (8+17) tehopistettä sekä palkintokaappiin hopeisen mitalin.

– ”Henkka” on meille iso pelaaja. Haettiin liideriä joukkueen alakertaan ja sellainen saatiin. Olen todella mielessäni meidän puolustuspään tilanteesta, toteaa KooKoon päävalmentaja Ismo Lehkonen tyytyväisenä.

Forsbergin hankinnan myötä KooKoo on seuran uuden toiminnanjohtaja Sakari Välimaan mukaan valmis tulevaan Mestis-kauteen 2011–2012.

– Olemme ”Ikan” kanssa käyneet joukkuetta kammalla lävitse Forsbergin tulon jälkeen ja tällä hetkellä emme koe yhdessä valmennuksen kanssa, että joukkuetta olisi tarvetta enää vahvistaa, kommentoi Välimaa.


Henrik Forsberg esiintyy jatkossa KooKoon sotisovassa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle