TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

KooKoo vahvisti hyökkäystään Olli Julkusella

MESTIS / Uutinen
Neljä edelliskautta SM-liigaa Pelicansissa pelannut Olli Julkunen siirtyy Kouvolaan. Laitahyökkääjän sopimus KooKoon kanssa kattaa tämän kauden, mutta sisältää viikon testijakson.

28-vuotias Olli Julkunen haki täksi kaudeksi pelipaikkaa ulkomailta. Kärppäkasvatti käväisikin Allsvenskania pelaavan Björklövenin testissä, mutta jäi ilman sopimusta. KooKoossa laitahyökkääjä aloittaa testijaksonsa heti maanantaina 13.9. aamujäillä.

Raamikas hyökkääjä on pelannut SM-liigassa kuudella kaudella yli kolmensadan ottelun verran. Julkunen kuului Pelicansin runkohyökkääjiin myös viime kaudella, mutta tehot (3+3) jäivät odotettua pienemmiksi. Tehokkaimmalla liigakaudellaan 2006-2007 hyökkääjä lihotti lahtelaisten pussileukoja viidellätoista osumalla.

Julkunen on pelannut urallaan myös kolme kautta Ruotsissa sarjatasoinaan Elitserien ja Allsvenskan. Mestistä mies kiekkoili Kiekko-Vantaan riveissä kausilla 2003-2005, jolloin keräsi 63 runkosarjaottelustaan tehopisteet 18+12.

Kotiavauksessaan perjantaina RoKin kohtaava KooKoo odottaa Julkusen tuovan joukkueen hyökkäyskalustoon fyysisyyttä ja suoraviivaisuutta. Kokeneelle pelimiehelle kaavaillaan merkittävää tonttia myös erikoistilanteisiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle