TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

KooKoo täydensi miehistöään

MESTIS / Uutinen
Kouvolan KooKoo jatkoi pelaajapakkansa kokoon parsimista tekemällä yksivuotiset sopimukset Jiri Veistolan ja Tatu Miettisen kanssa.

Helsingin kirkkaista valoista Kouvolaan siirtyvä 21-vuotias Jiri Veistola on koko aiemman uransa edustanut kasvattiseuraansa Jokereita. Päättyneellä kaudella hyökkääjän tontilla viihtyvä Veistola pelasi niin narripaitojen edustusjoukkueen kuin A-nuortenkin pelipaidassa. Mestis-kokemusta maaliahneella pelaajalla on Suomen U20-maajoukkueen riveistä toissa kaudelta.

– Jiri Veistola on lahjakas ja taitava pelaaja. Hän luistelee hyvin, osaa luoda maalipaikkoja sekä myös viimeistellä maaleja. Hän oli Jokereiden A-nuorissa pelatessaan joukkueensa kapteeni ja pelasi viime kaudella myös edustusjoukkueessa, toteaa KooKoon päävalmentaja Vladimir Kolek.

Toinen nimensä KooKoo-sopimukseen piirtänyt pelaaja ei Kouvolassa juuri esittelyjä kaipaa. Lähes koko viime kauden vakavan niskavamman takia missannut hyökkääjä Tatu Miettinen, 29, tekee pitkän toipumisjakson jälkeen paluun takaisin mustaan sotisopaan intoa täynnä kuin ilmapallo.

– Jatkosopimus tehtiin hyvillä mielin ja päätös Kouvolaan jäämisestä oli helppo. Kaula on täysin toipunut loukkaantumisesta. Kesällä treenataan kovasti ja pelejä odotellaan innolla, Miettinen hehkuttaa.

– Tatu Miettinen on hyvä ja kokenut joukkuepelaaja, sekä tärkeä myös pukukopin puolella. Hän oli tervehtynyt jo viime kauden lopussa loukkaantumisestaan, mutta emme halunneet ottaa riskejä. Nyt hän on jo täysin toipunut, kommentoi puolestaan päävalmentaja Kolek.

Nyt solmittujen sopimusten myötä KooKoolla on kasassa seitsemän pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2009-2010.

» Lähetä palautetta toimitukselle