JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

KooKoo solmi sopimuksia omille nuorilleen

LIIGA / Uutinen
Tamminen jatkaa KooKoon väreissä.
Kuva © Timo Savela
KooKoo on tehnyt jatkosopimukset nuorten Sami Tammisen, Tomi Raution ja Santeri Salmelan kanssa.

Hyökkääjä Sami Tammisen jatkosopimus on kaksivuotinen. Päättyneellä kaudella 18-vuotias hyökkääjä pelasi Nuorten SM-Liigassa 43 ottelua tehoin 12+15. Hän on pelannut kouvolalaisryhmässä myös 20 Mestis-ottelua.

− Samin aiempi kolmevuotinen sopimus saa nyt kaksi vuotta jatkoa. Mies on kehittynyt tasaisesti vuosi vuodelta ja nyt on aika ottaa seuraava askel kohti miesten pelejä, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Tomi Raution jatkosopimus on puolestaan yksivuotinen. 20-vuotias maalivahti torjui viime kaudella 27 ottelua A-nuorissa torjuntaprosentilla 91,0. Hän pääsi kentälle myös yhdessä Liiga-ottelussa ja pelasi sen lisäksi kolme ottelua Mestistä Hermeksessä.

− Tomi puolestaan otti suuren harppauksen viime kaudella ja oli yksi A–nuorten SM-liigan parhaista maalivahdeista. Hän on jo lyhyessä ajassa tehnyt positiivisen vaikutuksen Liiga-valmentajiimme, Kultanen kertoi.

Kouvolalaisjoukkue teki myös kaksivuotisen juniorisopimuksen 15-vuotiaan Santeri Salmelan kanssa. Puolustaja kiekkoili kuluvalla kaudella KooKoon B-nuorissa ja iski 24 ottelussa tehot 3+6. Hän pelasi myös Suomen U16-maajoukkueen mukana.

− Santeri on isokokoinen ja hyvin liikkuva puolustaja, joka kuului poikien maajoukkueen vakiokalustoon viime kaudella. Hän on kulkenut määrätietoisesti kouvolalaista pelaajapolkua ja on nyt nousemassa ikäluokan kärkipakkien joukkoon Suomessa, kuvaili Kultanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle