KooKoo löysi ykkössentterinsä

MESTIS / Uutinen
KooKoo jatkoi ensi kauden joukkueen rakentamista tekemällä sopimuksen Yhdysvalloista Suomeen muuttavan Nick Dineenin kanssa. Sen lisäksi kouvolalaiset julkaisivat pääasiassa seuran A-nuorissa hyökänneiden Mikko Virtasen ja Jere Espon jatkosopimukset.

Täysin uutena nimenä KooKoo-paitaan saapuu jenkkisentteri Nick Dineen. Sekä yliopistosarjoja että ECHL:ää kotimaassaan tahkonut 23-vuotias rightin puolelta ampuva Dineen solmi kouvolalaisjoukkueen kanssa yhden vuoden kestävän sopimuksen.

– Dineen on johtajatyyppi sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Yliopistosarjassa ei pääse kapteeniksi, jollei hoida sekä opiskelu- että pelihommia esimerkillisesti, kommentoi KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.

– Saimme miehestä paljon tietoa muutamilta tutuilta henkilöiltä, muun muassa Lee Sweatt oli iso apu skouttauksessa.


Mikko Virtanen jatkaa KooKoo-paidassa.
Anette Naroma - http://anskun.net

Lisää nuorta voimaa edustusmiehistöön

Yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Mikko Virtanen on KooKoon oma kasvatti. 18-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella neljä ottelua KooKoon edustusjoukkueen paidassa.

Suurimman osan kaudesta Virtanen kuitenkin vietti KooKoon A-nuorten riveissä, käväisten siinä sivussa myös yhden ottelun mittaisella lainalla Tampereen Ilveksen A-nuorten SM-liigamiehistön sotisovassa.

– Mikko on tehnyt hyvin töitä koko kesän ajan ja toivomme hänen ottavan itselleen paikan kokoonpanosta jo tulevalla kaudella, toiminnanjohtaja Välimaa toteaa.

– Virtasellahan on päässään tietokone, vielä kun hän saa lisää fyysisyyttä ja massaa, niin miehellä on kaikki eväät pelata myös miesten pelejä hyvällä tasolla.

Toinen jatkosopimuksen tehnyt nuori hyökkääjä on Virtasen tavoin päättyneen kauden KooKoon A-nuorissa pelannut Jere Espo, 19, allekirjoitti kouvolalaisten kanssa kaksivuotisen pahvin. Espolla on junioripelien lisäksi vyöllään myös 18 Suomi-sarjaottelua kasvattiseuransa Kotkan Titaanien sekä KooKoo-65:sen sotisovista.

– Jere nappasi joukkueen viimeisen avoimen paikan paiskimalla koko kesän erinomaisesti hommia. Hän on edelleen A-ikäinen, mutta ansaitsi nimenomaan omalla panoksellaan ja työnteollaan sopimuksen, Välimaa kehaisee.

– Jos Jere pystyy siirtämään kesällä nähdyn kivikovan asenteensa myös Mestis-kaukaloon, niin hyvä tulee.

» Lähetä palautetta toimitukselle