KooKoo julkisti sopimuksia − Järvenpää torjuu jatkossakin Kouvolassa

LIIGA / Uutinen
Järvenpää koppaa tulevallakin kaudella kiekkoja Kouvolassa.
Kuva © Jouko Kylmäoja, http://www.kylmaoja.net
KooKoo on solminut viisi uutta jatkosopimusta kaudelle 2017-2018. Yksi joukkueen kulmakivistä on maalivahti Juha Järvenpää.

Kouvolan KooKoo on julkaissut viisi uutta jatkosopimusta syksyllä alkavalle kiekkokaudelle. KooKoossa jatkavat muun muassa maalivahti Juha Järvenpää, sekä puolustajat Robin Jacobsson ja Mikko Jokela.

− Joukkue rakentuu pala kerrallaan ja olemme hyvässä aikataulussa. Uusi kausi ja uusi valmennustiimi tuo mukanaan paljon muutoksia joukkueeseen, kouvolalaisten urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Lisäksi hyökkääjät Anrei Hakulinen ja Mikko Virtanen jatkavat joukkueessa. Jacobssonin, Jokelan, Hakulisen ja Virtasen sopimukset ovat yksivuotisia.

Maalivahti Järvenpään kulunut kausi meni kokonaan piloille loukkaantumisen vuoksi. 1+1-mallisen sopimuksen allekirjoittanut porilainen torjuu tulevalla kaudella yhdessä Samu Perhosen kanssa.

− Juhan kausi päättyi epäonnisesti ennen kuin alkoikaan, mutta hän on omalla tekemisellään ansainnut uuden mahdollisuuden. Muiden neljän pelaajan viime kauden tekemiseen olimme tyytyväisiä ja he istuvat luonteeltaan hyvin myös ensi kauden joukkueeseen, urheilujohtaja jatkoi.

KooKoo on solminut yhteensä 22 jatkosopimusta, joista on tällä hetkellä julkaistu 13. Seuran nettisivujen mukaan lisää pelaajasopimuksia julkaistaan tällä viikolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle